U Andrijevici je potvrđen prvi slučaj koronavirusa, zbog čega su svi medicinski radnici iz te male opštine, njih preko 50, morali u samoizolaciju.

Među njima je i jedno poznato rukometno ime, Srđan Radunović.

Direktor osvajača pehara u Kupu Crne Gore za rukometaše je i šef podstanice Hitne pomoći u Andrijevici i iz sobe svoje kuće, u kojoj je u karantinu, javio se portalu MNE rukomet.

- Čitav Dom zdravlja i Hitna pomoć, preko 50 ljudi, svi smo u samoizolaciji. Počeli su da nam se rade testovi na koronavirus, a bez obzira na to kakvi budu rezultati, moraćemo da budemo 14 dana u samoizolaciji - kaže Radunović.

Vrijeme nije lako „ubiti” kada si sam u četiri zida.

- Dosadno jeste, ali gledam serije, kao i naše utakmice. Prelistavam sezonu i smišljam planove za narednu. Koliko god nam je oduzela ova situacija, vjerovatno će nam i donijeti, jer će igrači koji su vjerovatno imali spremne ugovore negdje drugo ostati ovdje. Poremetiće se sve na tržištu sporta, svim klubovima će biti finansijski veoma teško poslije ovoga. Trebalo bi biti mudar i razmišljati šta dalje u ovim uslovima.

Radunović smatra da je ova sezona izgubljena, a kako je odigrano tek 60 odsto utakmica, teško da će biti proglašen prvak.

- Ko bi mogao da prihvati da se sezona nastavi? Igrači nisu mrdnuli, u kućnoj su izolaciji, a trebalo bi da izađu teren i igraju rukomet. To je nemoguće, jer bi se svi ispovređivali. Uostalom, ovo stanje zbog koronavirusa će trajati minimalno pet mjeseci - zaključio je Radunović.

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve