Rukometaši Lovćena upisali su i 12. pobjedu u SBbet Prvoj ligi, ali ni do jedne nisu došli teže nego večeras.

Cetinjani su na svom terenu savladali Berane 1949 32:27 (13:16), zahvaljujući preokretu u posljednjih 20 minuta.

Tim Milana-Mikija Novovića je dominirao od starta i u 20. minutu imao čak sedam razlike (12:5). Tim Duška Milića, koji je prethodnih sedmica imao puno problema sa koronavirusom, bio je u minusu sve do 35. minuta, kada je Aleksandar Mrvaljević izjednačio na 17:17.

Gosti su smogli snage da opet odu na plus tri (20:17 i 21:18), ali to je bilo sve - Lovćen je preokrenuo na 23:22, a onda serijom 6:0 otiošao na nedostižnih 29:24 u 51. minutu.

Bivši igrači Rudara Miodrag Ćorsović i Petar Eraković su bili najefikasniji sa po šest golova, a značajan je bio i doprinos Filipa Borozana, koji je odbranio 11 od 28 šuteva.

U poraženoj ekipi, po običaju, najbolji su bili Nemanja Đurašković sa sedam i Duško Trifunović sa šest golova.

Statistiku meča pogledajte OVDJE.

Jedinstvo je na poluvremenu vodilo 17:15 protiv Rudara, činilo se tada da je blizu prvih bodova u sezoni, ali je na kraju bilo 27:34 u „Nikoljcu”.

Krila Aleksa Knežević i Dragan Jelušić su dali po osam golova za Pljevljake, a kod domaćih su sa po pet odskočili Nikola Babović, Aleksa Medojević i Edvin Kučević.

Statistiku meča pogledajte OVDJE.

U duelu Komova i Partizana nije bilo dilema, jer su domaći vodili sve vrijeme i slavili 28:23.

Slobodan Zonjić je bio igrač meča sa devet golova, za Tivćane je jedan više dao Veselin Drakulović. Obojica su, zanimljivo, Beranci...

Statistiku meča pogledajte OVDJE.

Pratite nas!