Sanja Premović ima treći klub u sezoni 2019/2020.

Nakon što je igrala za Budućnost i mađarsku Kišvardu, crnogorska reprezentativka je potpisala ugovor do kraja sezone sa Juventom iz Mihalovca.

U pitanju je slovački klub, koji je je i te kako dobro poznat crnogorskim ljubiteljima rukometa, jer su u njemu igrale brojne naše rukometašice.

Premovićeva će biti saigračica mladim Milici Trifunović i Mariji Radović, koje od početka sezone igraju u drugoplasiranom timu slovačkog šampionata.

Nažalost, Radovićeva neće moći da joj pomogne na terenu, jer je zbog povrede završila sezonu.

- Željeli smo da dobijemo na iskustvu. Takođe, velika je motivacija za naše igračice da u timu imaju djevojku koja je bila peta na prethodnom Svjetskom prvenstvu - rekao je sportski direktor Juvente Jan Benadik.

Sanja je, osim u Budućnosti, igrala i u niškoj Naisi, norveškom Fredrikstadu i poljskom Zaglebje Lubinu, te nosila dres Kišvarde na pet utakmica.

- Nekoliko bivših saigračica mi je predložilo Juventu, jer su igrale ovdje. Čula sam samo pozitivne stvari o klubu. Sve su one bile zadovoljne ovdje, vjerujem da će taj slučaj biti i sa mnom - rekla je Premovićeva.

Sa 27 godina, Beranka će biti druga najstarija u timu.

- To mi je malo neobično, ali navići ću se. Znam šta se očekuje od mene. Moram da povučem mlade igračice i pomognem im svojim iskustvom - naglasila je Sanja.

Pratite nas!