Rukometaše Zabjela nijesu zaobišli problemi, a mlada ekipa koja se suprotstavila gostima iz Berana u Drugoj ligi (5. kolo), dok je imala snage, bila je konkurentna za bodove.

Poraz je bio neminovan, a razlika ubjedljiva (32:27), s obzirom da su domaći igrači na 15 minuta prije kraja vodili 23:22.

- Korona nas je desetkovala, ali nijesmo željeli da odložimo utakmicu, smatrali smo da i u ovim uslovima je bolje da imamo utakmicu više, nego utakmicu manje. Moram da čestitam, prije svega, Beranama na zasluženoj pobjedi, a onda svojoj ekipi na više nego pruženom maksimumu. Nije bilo dovoljno goriva za posljednjih 15 minuta, a možda da smo u posljednjih sedam, osam minuta bili lucidniji mogli smo utakmicu da privedemo na potpuno drugačiji način kraju. Ali, pali smo fizički i mentalno. Igrali smo na način da je svako igrao za sebe i za još po jednog druga koji je bio odsutan. Ponosan sam na svoju ekipu, smatram da, nakon osam mjeseci pauze, pružamo više nego dobru igru - kaza je trener Ivan Banović.

 

Pratite nas!