„Lavice” su osvojile 5. mjesto na Svjetskom prvenstvu, „lavovi” savladali olimpijskog i svjetskog prvaka Dansku, ali su pažnju rukometne javnosti skrenuli i neki mladi momci sa domaćih terena.

Komovi su osvojili Kup Crne Gore i zimuju na 1. mjestu tabele, a veoma prijatno iznenađenje je i Rudar.

Tim iz najsjevernijeg crnogorskog grada se superiorno vratio u Prvu ligu, a sada je na pragu Mini lige za prvaka.

Pljevljaci su pred prvenstvenu pauzu, u nezaboravnom meču, savladali Lovćen i pokazali da imaju ogroman potencijal.

Najviše od svih 17-godišnji Radojica Čepić, koji je jedna od najvećih nada crnogorskog rukometa, pa je sasvim zasluženo proglašen za najboljeg mladog igrača u zemlji.

- Prezadovoljan sam tim što sam postigao u prethodnoj godini. Ovo je potvrda da sam na pravom putu da postanem dobar igrač - rekao je Čepić.

Po nekima neočekivano, tek Rudar je pred posljednja četiri kola regularnog toka blizu duela sa Komovima, Lovćenom i Partizanom u plej-ofu.

- To nam je bio cilj i prije nego što je počela sezona, da uđemo u Mini ligu za prvaka. Kasnije ćemo vidjeti, da li imamo šanse da se borimo za titulu - naglašava Čepić.

Dječaku koji još nema 18 godina ugovor sa matičnim klubom ističe na kraju sezone. Zovu ga brojni klubovi, ali nije odlučio da li će otići ili ostati.

- Ne znam još, razmišljam o tome. Možda je još rano za tu priču. Vidjećemo kako će se završiti ova sezona, hoću li imati šansu da i dalje napredujem ovdje ili je bolje da idem u inostranstvo - istakao je 17-godišnji srednji bek.

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve