Luka Laličić postigao je 11 golova iz 14 pokušaja u trijumfu Lovćena nad Mornarom 7 (36:23) u 4. kolu kadetske lige. Kod domaćina odskočio je i golman Savo Vujović sa 12 odbrana.

U gostujućem timu pet puta je bio precizan Rajko Ratknić.

Cetinjani imaju četiri pobjede kao i Berane 1949 - do maksimalnog učinka stigli su u gostima kod Jedinstva (38:13). Svi igrači upisali su se u strijelce, a najefikasniji sa sedam golova bili su Milan Nišavić i Aldin Kastrat. U ekipi iz Bijelog Polja četiri gola dao je Pavle Bulatović, tri Ilija Baltić...

Danilovgrađani su nakon startnog poraza od Berana 1949 nanizali tri trijumfa, posljednji ubjedljiv protiv Brskova 31:18. Darko Pejaković sa 11 golova vodio je goste do bodova, odličan je bio Radoje Vuković koj je dao sedam golova i dodao pet aistencija. Duel je obilježio Bogdan Miljenović sa 20 odbrana! Vasilije Radović postigao je pet golova u domaćem timu.

Rudar i Budućnost odigrali su neriješeno (29:29), a bod domaćinu donio je Luka Zečević.  Najefikasniji u timu iz Pljevalja bio je Strahinja Grujičić (8), a kod gostiju tri grača dala su osam golova: Rade Živković, Mojaš Nikolić i Petar Cerović.

Kadeti Sutjeske do prvih bodova stigli su pobjedom nad Partizanom 1949. U trijumfu od 30:20 Vasilije Bojanić bio je precizan osam puta, gol manje dao je Radovan Vujačić, a golman Marko Đurković zaustavio je 19 šuteva.

Nemanja Rakočević sa devet golova odskočio je kod gostiju.

Komove je Milorad Bakić (11 golova) vodio do pobjede od 28:19 protiv Budvanske rivijere. Kod gostiju najefikasniji je bio Ivan Tajić sa šest, a Ilija Rafailović dao je pet golova (bez promašaja).

 

 

 

Pratite nas!