Hana Hot postigla je 17 golova za Mornar 7 i onaj najvažniji - 48 sekundi prije kraja za remi protiv Komova (28:28). Anđela Guberinić sa 11 bila je najzapaženija u domaćem sastavu. Baranke su osvojile prvi bod u SBbet najjačoj crnogorskoj ligi.

Rukometašice Tivta osvojile su gostujuće bodove u Nikšiću protiv Levalee 2010. Gošće su slavile (29:26), a na 28 sekundi prije kraja prvog poluvremena bile su u zaostatku od četiri gola (17:13). U nastavku su zaigrale mnogo bolje što se vidjelo po rezultatu. Serijom 8:4 za deset minuta Tivćanke su u 52. minutu najavile osvajanje bodova (27:24)…

Danica Pandurević blisala je sa 14 odbrana, a golgeterski najraspoloženije su bile Krstina Arsenijević sa osam i Andrijana Ivanović sa sedam golova. U domaćem timu Bojana Đilas sedam puta bila je precizna.

Tivćanke su trenutno treće na tabeli sa sedam pobjeda i dva poraza, ekipa iz Nikšića ima učinak od pet pobjeda i poraza.

Zeta je kod kuće odigrala odličan meč za treću pobjedu u šampionatu i to nad drugoplasiranim Nikšićem (31:26). Maja Ceklić postigla je osam, Maša šest, Tamara Džarić pet golova, a po četiri puta su pogodile Maja Đurović i Nikoleta Babić, dva je dala Jovana Ajković, au strijelce su se upisale Tamara Vujičić i Marija Skrobanović. Marijana Gezović meč je završila sa 11 odbrana.

Kod gošći najefikasnija je bila Marija Terzić sa 10 golova, tri manje postigla je Ksenija Sekulić. Vanja Kovačević imala je devet odbrana.

   

 

 

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve