Rukometni savez Crne Gore i „SBbet“ nastavljaju saradnju. Novi ugovor o sponzorstvu sa jednim od najznačajnijih partnera potpisan je u prostorijama Saveza, a paraf na isti stavili su predsjednik Saveza Petar Kapisoda i predstavnik kompanije „SBbet“ Igor Mujović.

„SBbet“ je partner Saveza od novembra 2019. godine, a uzimajući u obzir činjenicu da je saradnja bila na obostrano zadovoljstvo, nastavak je bio očekivan.

Novina u odnosu na prethodni ugovor kojim je između ostalog bilo propisano da će sve reprezentativne selekcije na opremi nositi logo „SBbet-a“ je što će ta kompanija biti i sponzor Prve muške i Prve ženske lige. U nastavku sezone zvanični naziv liga će dakle, biti SBbet Prva muška i SBbet Prva ženska liga.

- Posebno je zadovoljstvo kada nastavljate saradnju sa nekim od sponzora i partnera. To je potvrda da je protekli ugovor ispunio svoj cilj, odnosno da je saradnja bila na obostrano zadovoljstvo i da je doprinijela ostvarivanju prioriteta u djelovanju Saveza, ali i našeg partnera. SBbet je jedan od prvih sponzora sa kojim smo zaključili ugovor u mandatu ovog rukovodstva Saveza, što je bilo izuzetno značajno, jer smo počeli da rješavamo finansijske probleme, obezbjeđujemo uslove za realizaciju svih aktivnosti koje imamo u kalendaru, te privlačimo i druge partnere i sponzore. Zato je ova saradnja za mene posebna, a SBbet partner sa kojim ćemo vjerujem ne samo nastaviti istu na obostrano zadovoljstvo, već je podići na viši nivo - kazao je Kapisoda.

Veliko nam je zadovoljstvo što smo i u ovoj godini sponzori Saveza, u prvom redu aktivnosti reprezentativnih selekcija koje su uvijek bile pravi predstavnici države na međunarodnoj sceni. Želimo na ovaj način da podržimo crnogorski rukomet u godini koja je sticajem okolnosti i olimpijska, i u kojoj nacionalne selekcije očekuju brojne obaveze. Vjerujem da ćemo se već u martu radovati uspjehu rukometašica i plasmanu na Olimpijske igre, što bi bila dobra najava i za ostale izazove koje očekuju reprezentativne selekcije. Saradnja je ove godine proširena na način što će naziv naše kompanije biti u nazivu nacionalnih liga, čime pokazujemo brigu i o razvoju rukometa u domaćim okvirima -  kazao je Mujović.

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve