Poslije šest dana, pripreme ŽRK Budućnost u Kolašinu su naprasno prekinute, jer je jedna rukometašica u timu Dragana Adžića pozitivna na koronavirus!

To će izazvati velike probleme najtrofejnijem crnogorskom klubu, jer sada će čitava ekipa morati u samoizolaciju na 21 dan.

„Ženski rukometni klub Budućnost obavještava javnost da su pripreme u Kolašinu, gdje je ekipa boravila od ponedjeljka, prekinute nakon što je rezultat testa na koronavirus jedne od igračica bio pozitivan”.

„U pitanju je igračica koja je odradila i uvodnu fazu priprema u Podgorici krajem juna i početkom jula, a koja je u Kolašinu osjetila simptome, zbog čega je i podvrgnuta testiranju”.

„Nakon što su stigli rezultati testa, ekipa je morala da obustavi pripreme i vrati se u Podgoricu”.

„Sve igračice i članovi stručnog štaba po povratku u Podgoricu, moraju biti u samoizolaciji, kako bi se ispoštovale mjere Instituta za javno zdravlje u cilju sprječavanja daljeg širenja corona virusa”.

„Klub će blagovremeno informisati javnost o narednim aktivnostima u sklopu priprema za novu sezonu, a kada se za to steknu uslovi i ispoštuju mjere nadležnih državnih institucija”, piše u saopštenju Budućnosti.

Pratite nas!