Katarina Bulatović, naša rukometna legenda, završila je karijeru, ali je i dalje indirektno u rukometu, kao navijač. Naša ,,lavica” ispratila je meč bivših klubova Budućnosti i Đera, kao i dvostruku pobjedu CSKA nad Podravkom. Upravo će ,,plave” u nedjelju u Moskvi sa liderom grupe 2 odigrati pretposljednji duel prve faze Lige šampiona. A evo kako Kaća gleda na novu obavezu Budućnosti:  ,,Očekujem zanimljivu utakmicu, a vjerujem da će Budućnost protiv favorita za 1. mjesto u grupi odigrati dobar meč. Budućnost želi da pokaže da može da igra i sa jačim ekipama. Konačno su i djevojke odmornije nakon serije teških mečeva i putovanja".

Kaća, takođe, vjeruje u novu sigurnost sa gola, jer je Barbara Arenhart u posljednjim mečevima bila vjetar u leđa igračicama.

- Samo Barbara da zadrži isti nivo. Branila je fantastično, sve je bolja i bolja i pokazala je da je dobar golman i da ekipa ima veliku podršku od nje. Brazilka je opravdala poziv Budućnosti.

Ključ je, naravno, u odbrani.

- Odbrana i napad koji je na nekoliko utakmica bio onako kako treba. Samo da ne vode i ne dave loptu previše. Ali, odbrana je, ipak ta koja je najvažnija. A kada je Barbara sa gola dobra sve je moguće - kazala je Bulatović.

 

Budućnost - Đer 21:26

Đer je u 1. poluvremenu demonstrirao silu, a rezultat 9:1 sigurno nije bio prijatan djevojkama na terenu. U 2. poluvremenu popravile su utisak. Bile su borbenije, tako da, generalno, utisak na kraju i nije bio loš. Lejno je bila sjajna, a Đer je pokazao kada su im golmani dobri, da igra fenomenalno. Imali su dosta muke sa Odenzeom i Brestom jer, upravo, golmani, nijesu bili na nivou.

 

CSKA - Podravka 30:26

Podravka - CSKA 20:36

Očekivano je CSKA upisao četiri boda. Vjerovatno nijesu vjerovali da na ovaj način mogu da igraju i da se bore sa Đerom za 1. mjesto. Ali, sada su svjesni i igraju svoju igru. Ne potcjenjujući nikoga, jer do sada ništa nijesu osvojili, a uz to su i mlada ekipa.

 

Pratite nas!