Lovćen i Berane 1949 drže primat nakon pet odigranih kola u Ligi kadeta.

Cetinjani su u Tivtu savladali Partizan 1949 (34:17), a Darko Đurković (šut 10-9), Filip Božović (9-8) i Ivan Crvenica (8-7) vodili su ekipu do maksimalnog učinka. U domaćem timu Luka Manojlović dao je osam golova iz 12 pokušaja.

Beranci su očekivano slavli protiv Sutjeske - 32:19, a sva tri golmana bila su na nivou sa ukupno 26 odbrana. Andrej Arsović i Milan Nišavić postigli su po sedam golova, a kod Nikšićana golman Marko Đurković upisao je čak 23 odbrane! Po šest golova postigli su Ilija Jovović i Nebojša Babić.

Sa ,,plus 9” Mornar 7 je završio meč sa Rudarom, a Stefan Bajić (7), Vuk Lalošević (6) i Enes Mulić (5) bili su najraspoloženiji. U gostujućem timu Luka Zečević dao je osam (jedan promašaj), a Pavle Cvijović sedam golova.

I Danilovgrađani su do četvrte pobjede stigli lako, protiv Komova su slavili 35:19, Radoje Vuković dao je osam golova i imao četiri asistencije. U gostujućem timu Miroslav Dragović je postigao šest golova.

Viktor Ljevaja odbranio 26 šuteva igračima Brskova - Budućnost Podgorica je slavila 41:23. U domaćem timu golgeterski je odskočio Petar Cerović (11), a kod gostiju Nemanja Zindović bio je precizan sedam puta.

Do drugog trujumfa Budvanska rivijera Budva došla je ubjedljivom igrom protiv Jedinstva (30:13). Ilija Rafailović postigao je deset golova, a Vasilije Vukajlović upisao 14 odbrana. Kod Jedinstva po četiri gola postigli su Luka Vujošević, Pavle Bulatović i Danilo Vuković.

 

 

 

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve