Lovćen je bez poraza u SBbet Kadetskoj ligi, ekipa sa Cetinja do devete pobjede došla je u gostima protiv Komova (35:25). Najraspoloženiji kod Cetinjana bili su Filip Božović sa sedam golova bez promašaja, a isti broj golova postigao je Dario Maslovar (jedan promašaj), šest je dao Darko Đurković... Kod domaćina Bane Bacanović blistao je sa 11 golova iz 16 pokušaja.

Derbi do 9. kola druge i treće ekipe na tabeli pripao je Berancima. Domaći su bili bolji od Mornara 7 (28:23), Milan Nišavić postigao je devet, a Aldin Kastrat sedam golova.  Kod Barana odskočili su Enes Mulić sa osam i Stefan Bajić sa šest golova (bez promašaja). Aldin Agović imao je 11 odbrana.

Danilovgrađani su bilo bolji od Rudara (41:18) i upisali sedmu pobjedu. Darko Pejaković šuterski je bio perfektan 12-12, Petar Kaluđerović je dao osam golova, a Bogdan Miljenović imao je 15 odbrana. Luka Zečević kod gostiju postigao je sedam golova.

U meču sa malim brojem golova Budućnost Podgorica je osvojila bodove u Budvi. Gosti su pobijedili 19:15, a najefikasniji su bili Petar Cerović sa pet i Stefan Radović sa četiri gola. Viktor Ljevaja ostvario je 10 odbrana. U domaćem timu Ilija Rafailović postigao je sedam golova.   

Sutjeska je u Bijelom Polju upisala drugi trijumf. Rukometaši iz Nikšića bili su bolji od Jedinstva (33:18),  a po osam golova postigli su Radovan Vujačić (bez promašaja) i Nebojša Babić. Marko Đurković bio je dvocifren sa gola (10). Pavle Bulatović sa devet golova bio je najraspoloženiji u redovima bjelopoljske ekipe.

Odložen je duel između Partizana 1949 i Brskova.

 

 

 

Pratite nas!