Rukometni kamp na Ivanovim Koritima okupio je danas dječake rođene 2004/2005. i 2006/2007. godine i trajaće do 24. avgusta.

Sa reprezentativnim selekcijama radiće Aleksandar Roganović, Marko Martinović, Nikola Jablan i direktor muške reprezentacije Draško Mrvaljević, dok će tradicionalno biti prisutni i Dobrislav Vujović i Miško Popović.

Dio stručnog tima za navedenu reprezentativnu akciju trebalo je da bude i Nedim Selmanović, koji je spriječen zbog obaveza u Rukometnom klubu Rudar.

U radu će takođe učestvovati i naši iskusni treneri koji će imati nekoliko pokazno edukativnih treninga.

Član stručnog štaba naše muške reprezentacije Gojko Vučinić će 16. avgusta u 16 sati imati trening na temu „Napad na odbranu 5:1  i obuka igrača za napad na 5:1“, dok će 19. avgusta u 10 sati, trener Budućnosti, osvajač olimpijske medalje i evropske titule na klupskom i reprezentativnom nivou Dragan Adžić, prezentovati temu „Individualna nadgradnja igrača za igru u odbrani i segment igrača manje i metodika obucčvanja“.

Planirana su i predavanja bivšeg crnogorskog reprezentativca, sada uspješnog trenera Steva Nikočevića na teme „Metodika obučavanja i postavka odbrane 3:2:1“ i „Individualne karakteristike halfova i njihova obuka“.

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve