Teodora Petković i Grude dolaze sjutra u Podgoricu jer će u petak i subotu odigrati treće kolo Čelendž kupa protiv mlade ekipe Rudara.

Naša internacionalka se raduje dolasku kući, vjeruje da će sa svojom ekipom doći do što boljeg rezultata. Ona je iz Devetke stigla u ekipu kojoj se nedavno priključila Jovana Ilić iz Budućnosti.

- U avgustu sam došla i odradila pripreme, brzo je stigao Kup, izgubili smo u finalu dva gola od Hadžića, imali smo problema sa virusom.

Teodora je na finalnom turniru Kupa bila najbolji strijelac sa 26 golova. Iskazuje izuzetnu efikasnost u domaćem prvenstvu gdje njen novi tim ima samo poraz i to od Borca.

- Prije svega mogu da kažem da se osjećam odlično. Kvalitetno se radi, treninzi su jaki i zaista sam uradila pravu stvar što sam stigla u Grude. Sa nama je i Jovana, tako da sada igram i desnog beka što mi ne smeta - ispričala je Petković.

Želi sa ekipom da se u Podgorici predstavi u najboljem izdanju.

- Spremamo se i želimo da slavimo. Rudar je mlada ekipa, ali i ekipa koja je pobijedila Budućnost II. Sigurna sam da će i oni dati sve od sebe da ostvare najbolji rezultat.

Teodoru raduje što je liga jaka i sa puno utakmica.

- To je prava stvar, ima mnogo ekipa i mnogo više utakmica u odnosu na crnogorsku ligu. Meni to apsolutno odgovara

Jedva čeka da stigne kući.

- Uželjela sam se porodici. Krajem godine imaćemo desetak dana odmora i ponovo ću se vratiti, a vidjeću, u dogovoru sa klubom, možda ostanem za vikend kod kuće.

Pratite nas!