Ema Ramusović pojačala je Bukurešt, jedan od timova koji na papiru ima kvalitet za visoke domete, prije svega u Ligi šampiona.  

Naša reprezentativka polako ulazi u novu priču.

- Jako sam zadovoljna kako sve izgleda, od same organizacije do igre na terenu. Srećna sam i zadovoljna, mnogo je stranaca u klubu, ali se odlično uklapamo i prilagođavamo jedna drugoj.

Ekipa polako ulazi u takmičarski ritam

- Igrali smo turnir, kombinovali smo i probali što više stvari kako bi se brže uklopili. Izgledalo je dobro.

U ekipi sa puno zvijezda, Ema će tražiti svoj prostor.

- Osjećam se, prije svega, srećno, ispunjeno i jako zadovoljno. Imam minutažu i svoj prostor na terenu što me dodatno ispunjava.

U ekipi je sa još jednom ,,lavicom” Andreom Klikovac.  

- Andrea mi je mnogo pomogla i za svaku situaciju van terena i na terenu je tu za mene. Njoj je ovo već treća sezona u Bukureštu. Zahvalna sam joj za sve, olakšala mi je mnogo i reći hvala je malo. Sa Kristinom Neagu imam iskustva jako malo, bile smo zajedno u ekipi, ali sam u tom periodu bila jako mala i mogla sam samo da uživam gledajući je sa strane.

Kakve su ambicije?

- S obzirom da imamo jaku i kvalitetnu ekipu, vjerujem u najbolja izdanja. Daćemo sve od sebe i potrudićemo se da predstavimo sebe u najboljem svijetlu kako u Ligi šampiona tako i u domaćem prvenstvu. Putovanja je dosta, utakmica takođe, nešto što nisam imala prije u karijeri. Još jedan izazov koji je ispred mene - kazala je Ramusović.

 

Pratite nas!