Bojana Popović je doma! Sa porodicom je i strogo se pridržava uputa. Život je dragocjen.

- Kroz život sam išla planski, sa ciljevima. Cilj je da svi ostanemo zdravi. Plan imamo, a ono što moramo je strogo da se pridržavamo pravila. Meni, kao sportisti, ne predstavlja problem, znam da moram, jer znam cilj. U borbi protiv koronavirusa najvažnija je disciplina - poručila je naša slavna rukometašica za sajt Crnogorskog olimpijskog komiteta.

U krugu porodice je najljepše.

- Vrijeme sa djecom je dragocjeno. U krugu porodice možemo da nađemo dobre i svijetle tačke u tunelu. Možemo da se nadamo i probamo da budemo pozitivni i ostanemo zdravi. Ne vidim bolji način. A svi moramo da smo svjesni situacije. Disciplina je važna na svakom polju. Želimo da ovo stane, a onda ćemo vidjeti kako dalje.

Svi su na ispitu.

- Ovo je ispit zemlje, naša utakmica u kojoj možemo da osvojimo još jednu medalju. Znamo kako, a ako svi poštujemo sebe i druge neće nam biti teško. Pokazali smo da možemo da se organizujemo unutar države.

Dani prolaze... U kućnom ambijentu i sa porodicom još brže.

- Imam djecu koja stalno traže pažnju, aktivnost od jutra. Neke dnevne aktivnosti pravimo kroz kuću. Igramo društvene igrice na koje smo potpuno zaboravili. Krenule su i školske obaveze.

Vrijeme provodi u bašti, ima vremena za knjigu, po neki film...

- Eto, sada mogu da se posvetim mnogim stvarima za koje ranije nijesam imala vremena.

COK