Proslavljene rukometašice, sada treneri u Ženskom rukometnom klubu Budućnost, Suzana Lazović i Anđela Bulatović, organizovaće rukometni kamp ,,Olimpia" u Kolašinu, u dvije smjene: od 27. jula do 1. avgusta i od 3. avgusta do 8. avgusta 2020. godine. (generacija 2008 - 2009.)

Male tajne rukometa djevojčice će učiti od nekadašnjih ,,lavica" i od mnogih promotera, koji su najavili dolazak. Cilj kampa u Kolašinu je širenje znanja i stvaranje timskog duha.

Djeca će 24 sata biti pod budnim okom trenera, animatora, uz konstantan zdravstveni nadzor.

- S obzirom da smo preuzeli godište 2008/09. u ŽRK Budućnost, kroz razne turnire smo vidjeli kvalitet i  došli na ideju da na ovaj način okupimo djecu. Kampovi na kojima smo bili ostali su nam u lijepom sjećanju, a vjerujem da će tako biti i sa našim kampom. Želja nam je da kroz razne sadržaje, od treninga, preko drugih igrica, djeci boravak u Kolašinu bude zanimljiv i da ga upamte po lijepim stvarima. Planirali smo rad sa djecom u dvije smjene. U zavisnosti od interesovanja postoji mogućnost da organizujemo i treću smjenu. Do sada je kapacitet popunjen 60%, interesovanje je veliko, a broj mjesta ograničen. Žao mi je, ali nijesmo mogli da nađemo smještajni kapacitet za više, zato smo podijeli djecu u dvije grupe - kazala je Lazović.

Etno selo ,,Staro ognjište” dočekaće polaznike kampa.

- Djeca će biti smještena u bungalovima, imaće tri obroka i sa njima će konstantno biti i animatorka koja će u večeranjim satima organizovati druženja, a preko dana, kada završimo sa trenzima, razne kreativne igraonice. Družićemo se u Avanturističkom parku, a želju da nas posjete izrazili su ljudi iz Paintball kluba ,,Klik”. Sigurna sam da će i oni sa svojim aktivnostima uljepšati boravak djeci u Kolašinu. Ovom prilikom zahvalila bih se Crnogorskom olimpijskom komitetu i ŽRK Budućnost koji su nam u značajnoj mjeri pomogli da organizujemo kamp, a u susret nam je izašla Akva Bjanka. Naravno, zahvalnost dugujemo mnogim klubovima jer su naš kamp reklamirali. Vjerovali su u nas.

Kamp će okupiti djecu iz Crne Gore.

- Raduje što roditelji i djeca vjeruju u nas.

Treninzi će se organizovati u sali i na otvorenom prostoru. Polaznici kampa dobiće razne poklone.

- Bićemo spremni za našu mladost. Jedva čekamo da se okupimo i krenemo sa radom.

Za više informacija posjetite sajt: http://zrkampolimpia.com

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve