Prvi pratilac jedinih pravih kandidata za titulu, Lovćena i Budvanske rivijere, od večeras je Partizan.

Tivćani su u prvom od dva derbija 7. kola SBbet Prve lige savladali ekipu sa kojom su dijelili 3. mjesto, Budućnost (28:25).

Vuk Mrvaljević je dao devet golova za domaće, Veselin Drakulović i Vuk Kaluđerović po pet, a odličan je bio i Ivan Čule sa 14 odbrana.

U poraženom timu su najefikasniji bili Danilo Božović i Dejan Lipovina sa po pet golova, ali je Lipovina šutirao čak 14 puta.

Jedinstvo je pokazalo da je u dobroj formi, jer je u Beranama savladalo Komove 21:18.

Danilo Joksimović je dao šest golova za Bjelopoljce, pet Edvin Kučević, a četiri Nikola Jelić.

Kod domaćih su najbolji bili Kastratovići - Milija je tresao mrežu pet puta, a Aleksandar odbranio 14 šuteva.

U derbiju začelja, Danilovgrad je savladao Sutjesku 33:31, uz još jedno sjajno izdanje Miloša Krivokapića, koji je dao 14 golova, uključujući i posljednji 20-ak sekundi prije kraja, čime je otklonio sve dileme.

Andrija Radovanović je bio najbolji kod Nikšićana sa sedam golova, šest je dao Vladan Lončar, po pet Boris Šćepanović i Aleksa Jokić.

U subotu je Brskovo savladalo Mornar 7 u Baru (33:31), uz devet pogodaka Nemanje Barca i po osam Borisa Savića i Marka Kruščića. Kod domaćih su najbolji bili Jovan Marojević sa devet i Danilo Gvozdenović sa šest.

Rudar je furioznim finišom savladao Berane 1949 u gostima (28:27).

Filip Racković je bio najefikasniji u pobjedničkom timu sa 10 golova, ali je za igrača meča izabran 17-godišnji srednji bek Igor Mrvaljević, koji se nije upisao u listu strijelaca, ali je imao čak devet asistencija!

Kod domačih su najbolji bili Nemanja Đurašković sa osam i Mihailo Šćekić sa sedam golova.

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve