Trebjesa je u ful pogonu, a trener Miloš Perović sa stručnim štabom, uradio je dosta toga što bi moglo da se vidi već naredne sedmice u Kup takmičenju.

Ali, i nakon toga, jer nikšićku ekipu očekuju dva međunarodna turnira u Mostaru i Trebinju.  

- Juče smo sa Zetom odigrali prijateljsku utakmicu, sljedeće nedjelje čeka nas Kup sa Mornarom, nakon toga nas očekaju turniri u Mostaru i Trebinju. Prvom timu smo priključili 10 pionirki, uz nekoliko starijih, biće dobar sklop mladosti  i iskustva. Podizaćemo polako formu za prvenstvo gdje je cilj ostanak, a ako se ukaže prilika za nešto veće gledaćemo da to ne ispustimo - kazao je Perović.

Trebjesa je sačuvala prošlogodišnji sastav i ojačala ga.

- Niko nije otišao, a četiri igračice 2000. godište, koje su ranije bile sa nama, a nijesu igrale prvi dio sezone, su nam se priključile. Odradili smo i bazični dio posla koji je bio naporno, ali djevojke su dobro odgovorile obavezama. Juče protiv Zete su pokazale dobru i trkačku i odbranbenu igru. Upravo ćemo najviše na tome raditi: na jakoj odbrani i smirenom napadu.

Za Trebjesu obaveze ne počinju i ne završavaju se sa prvim timom. Kroz Pionirsku ligu ovaj klub želi da što više promoviše najmlađe igračice.

 

Bolje od Zete

Trebjesa je juče bila bolja od Zete (34:18).

Sastav i strijelci: Pandurević (9 odbrana),  Raičević (5 odbrana), Kecojević (8 odbrana), Bošnjak 1,Varajić 7, Burić 5, Gezović 5, Vujović, Dorongić 1, Popović 1,Radović 4, Miljanić7, Čvorović, Perunović 1, Kadić 1, Drašković, Gardašević 2, Marjanović.

 

Pratite nas!