Rukometašice i stručni štab Levalee 2010 pauziraće do 30. jula, posljednju selekciju trener Dragan Đurđevac raspustio je u petak.

- U septembru nas čeka Kup, mislim da ćemo imati dovoljno vremena da se pripremimo za nove obaveze. Odradićemo kompletan dio priprema u Nikšiću, probaćemo, a sve zavisi od okolnosti, da odigramo nekoliko prijateljskih mečeva u okruženju - rekao je Đurđevac.

Nikšićka ekipa u nove obaveze će ući bez Nade Ćorović.

- Nada je otišla, ostale tu, a planiramo da podmladimo ekipu. Priključićemo četiri, pet igračica 2004. godište, gdje imamo nevjerovatan potencijal. Plus, imamo plan, jer smo domaćini EP za taj uzrast, da pokušamo kroz ligaški dio i njihove dobre igre približimo nacionalnom timu.

Plan za narednu sezonu je sljedeći:

- Želimo da zadržimo prošlogodišnji nivo što se tiče igre i rezultata. Želimo da igramo Regionalnu II ligu, gdje su Rudar, Kumanovo, Zaječar i Grude. Iskreno, sve to radimo zbog igračica, za kvalitet više koji bi dobile kako bi u budućnosti mogle da budu konkurentne za nacionalni tim ili neki veći klub. Sve je ovo zbog interesa djece.

 

Pratite nas!