Ulcinjanke su počele sa radom za drugi dio prvoligaške sezone. Fokusirane su na kondiciju i snagu, a kada završe najvažniji dio posla okrenuće se lopti i prijateljskim utakmicama.

- Počeli smo prije sedmicu i po. Pažnja je na bazične pripreme. Djevojke rade odlično, bez problema i bićemo spremne za drugi dio sezone. Planiramo kasnije da igramo utakmice - kazala je Ana Radović, koja je sa 94 gola najefikasnija igračica Prve SBbet lige. Bek ekipe iz Ulcinja je i treći asistent prvenstva (30).

Sa istim sastavom Ulcinj će u drugi dio sezone.  Ambicije su malo veće, nakon što su sa pet pobjeda i poraza, uz remi, završile poslusezonu.

- Želimo da podignemo nivo igre. Nisam zadovoljna kako smo završile polusezonu, imale smo neke kiksevi, smatram da ćemo u nastavku neke utakmice koje smo izgubili da dobijemo. Četvrti smo na tabeli kao i prošle godine.

Radović je vođa ekipe, sigurna je da i ona može još bolje.

- Uglavnom su protivničke ekipe igrale ,,flaster”. U nekim segmentima sam napredovala. Fokusirana sam na treninge, utakmice, zadovoljna sam, ali kao i uvijek može bolje - kazala je Radović.

 

Foto: mnerukomet

 

Pratite nas!