Seminar rukometnih trenera u organizaciji Udruženja rukometnih trenera Rukometnog saveza Crne Gore i „crnogorske kuće rukometa”, organizuje se u hotelu „Voco” u Podgorici.

Uz učešće eminentnih predavača iz naše zemlje zemlje i regiona, ovo je prilika da crnogorski treneri usavrše znanje i upoznaju se sa najnovijim trendovima u svjetskom rukometu.

Među predavačima su imena prepoznata u evropskom rukometu, kao što su Veselin Vujović, Pero Milošević i Lidija Bojić-Čačić. Predavanja će održati i prof. dr Dobrislav Vujović, doc. dr Jovica Petković i prof. dr Rašid Hadžić, trener Goran Simić, te sudije Miljan Vešović i Stefan Ivanović.

Na otvaranju seminara, koji se organizuje 20. put, prisutnima su se obratili predsjednica Udruženja Bobana Krstović i predsjednik Saveza Petar Kapisoda.

Udruženje je uručilo priznanja za ostvarene rezultate i to Bojani Popović, Zoranu Roganoviću, Dejanu Dragniću, Maji Savić, Miliji Kastratoviću, Tatjani Jeraminok, Mirku Anđiću, Milošu Vulićeviću i Milošu Peroviću.

Zlatna plaketa za izuzetan doprinos razvoju i afirmaciji rukometnog sporta u Crnoj Gori uručena je prof. dr Dobrislavu Vujoviću.

Pratite nas!