Rukometašice Budućnost Bemaxa 18. jula počele su pripreme za novu sezonu, a nakon bazičnog rada i postepenog ulaska u treninge sa loptom od poneđeljka će zajedno trenirati sa Krimom.

Slovenački šampion, kojeg sa klupe vodi Dragan Adžić, a u sastavu je naša reprezentativka Jovanka Radičević, biće odličan sparing partner za predstojeće obaveze koje počinju u septembru. ,,Plave” će vratiti posjetu slovenačkoj ekipi, učestvovaće na turniru u Hrvatskoj kako bi prvi gostujući meč u Turskoj sa Kastamonom dočekale u dobrom raspoloženju.

Naš trofejni klub u sezonu ulazi sa nekoliko pojačanja, vratila se Milena Raičević, stigla je Ivana Godeč, Vanesa Agović, reprezenativka Brazila Adriana Kardoso de Kastro i Bugarka Mari Plamenova Tomova.

Ugovor su produžile Ivona Pavićević, Nina Bulatović i Armel Atingre.

Ekipi se nedavno priključila Andrijana Popović, a zbog lakše povrede pauziraju Vanesa Agović i Nikolina Vukčević. U treninge sa prvim timom, nakon pauze od operacije prednjih ukrštenih ligamenata, ušla je Tijana Lutovac.  Golmanka kadetske reprezentacije (zbog korone nije otputovala na SP) Andrea Škerović, takođe je počela da trenira sa prvim timom.