- Možda protiv Savehofa nećemo pokazati pravo lice, ali će nam sjutrašnji meč pomoći da vidimo u kakvoj smo trenutno formi. Željno iščekujemo prvu utakmicu i vjerujem da ćemo kvalitetnom odbranom, praktično, sve nadomjestiti.

Sigurna sam da ćemo opravdati ulogu favorita, bolji smo tim i želimo od starta da igramo jako i spremamo za ono glavno, završni turnir Lige šampiona - kazala je Sanja Vujović.

Budućnost će u grupi 2 glavne runde Lige šampiona igrati još sa Đerom i Krimom. Šampion Evrope i Brest u ovoj grupi sa maksimalnm učinkom (8 bodova) čekaju premijerni meč. ,,Plave“ imaju četiri boda manje, Krim je na dva, kao i Svehof, a Valčea bez bodova.

- Nezahvalno je prognozirati, mislila sam da ćemo u Brestu, u grupnoj fazi, slaviti, ali je domaćin u tom trenutku bio kvalitetniji. Zbog toga smo oprezni. Mada, dobro smo analizirali skandinavsku ekipu i znamo kako sa njima.

Savehof forsira napadačku, snažnu igru, sa velikim brojem šuteva sa devet metara.

- Jednostavno, nije ih briga koliko će puta šutirati, a ako im bude dan, lako nam neće biti, iako vjerujem da ćemo ih zaustaviti i izaći kao pobjednici.

Lijevi bek Budućnosti odgovorila je na pitanje sa kakvim ambicijama čekaju naredna dva rivala.

- Đer je varljiv, kao nije nešto, a onda iz godine u godinu osvaja Ligu šampiona i to sa dešnjacima na desnom beku. Ne treba trošiti riječi o šampionu, a voljela bih da iskoristimo njihov loš dan. Krim igra lijep rukomet. Ali, mislim da ne bi trebalo puno da razmišljamo o protivnicima, jer apsolutno od nas sve zavisi i od odbrane.

 

Spremna sam

- Osjećam se i fizički i psihički dobro i spremna da dam doprinos, pomognem timu koliko god bilo potrebno.

Pratite nas!