Suzana Lazović je dugo igrala u sistemu Budućnosti i reprezentacije, kako tada, tako i danas vidi ključ u odbrani.

U najavi meča sa Đerom, nekadašnja igračica ,,plavih“, sa novom funkcijom trenera mlađih kategorija, očekuje najbolju Budućnost u Mađarskoj.  

- Đer me uvijek podsjeti na pobjedu iz 2012. godine. U pitanju je fenomenalna ekpa, uvijek je u vrhu, sa domaćom ligom koja je najbolja na svijetu. Imali su dva neočekivana rezultata, poraz od Šiofoka i remi sa Brestom, ali ne znači da danas neće odigrati najbolje i onako kako može ovaj tim. Sigurna sam da su stručni štab i djevojke u analizi koristili ova da posljednja meča i iskoristili da vide slabije tačke i pronađu način da ih pobijede. Još uvijek djevojke nijesu i formi u kojoj će tek da budu, ali vjerujem da će odgovoriti na pravi način. Vjerujem da će odbranom i dobrim vraćanjem riješiti utakmicu. Ne želim da prognoziram, ali smatram da su svi u ekipi dovoljno jaki i da žele zajedno da idu prema cilju - ispričala je Lazović.

I dodala:

- Mi smo uvijek za takve velike timove i reprezentacije imali pravi odgovor. Srce, karakter, želja i jedinstvo uvijek, protiv bilo koga, donosilo nam je pobjedu.

Prokomentarisala je Lazović i igračice sa crte.

- Tanja i Ema su bolje od Edviž i Bratsen. Ne pričam zato što su Tanja i Ema naše, već zaista što to mislim. Tanja je među tri najbolja pivota na svijetu, bolja je u odnosu na prošlu sezonu u svakom aspektu. Sigurna sam da će u nastavku obje biti još bolje.

Kako protiv navijača, kako ih ne čuti?

- Dok sam igrala uvijek su mi bili motiv više, a i postavljala sam se tako da ih nijesam čula. Sigurna sam da će se izboriti i sa njima. Bitno je da se međusobno čuju i osluškuju. Navijači ih sigurno ne mogu poremetiti - jasna je Lazović.

Pratite nas!