Nakon dobrog izdanja u porazu od Španije na premijeri SP, izabranici selektora Zorana Roganovića žele prvu pobjedu na planetarnoj smotri.

Iran je naredni protivnik ,,lavova” - sa klupe ga predvodi crnogorski stručnjak Veselin Vujović. Ipravo je Vujović sa Iranom stigao do prve, istorijske pobjede na SP. I zato ova reprezentacija zaslužuje respekt nakon starnog trijumfa nad Čileom.

- Utisci nakon poraza od Španije nijesu baš dobri, očekivali smo da ćemo lakše postizati golove sa bekovskih pozicija. Međutim, Španija je odigrala odličnu odbranu i bekovi su morali da se pomjere na čak 15 metara od gola. Samim tim, ni krila nijesu dobijala lopte i bili smo ograničeni u napadu. Tako da nismo mogli da pariramo Španiji. Nadam se da ćemo u narednim mečevima biti kompaktini i odigrati bolje -  kazao je lijevo krilo Miloš Vujović.

Vujović je poručio da će kako vrijeme bude odmicalo on i ekipa igrati sve bolje.

- Ni na prošlom prvenstvu nijesam dobro odigrao prvu utakmicu, pa sam kasnije ušao u formu. Nadam se će tako biti i ovog puta.

Protiv Irana ,,lavove” interesuje samo pobjeda.

- Svi znamo koliko nam taj meč znači. Moramo da postižemo golove sa raznih pozicija. I moramo da imamo više raspoloženih igrača, nego što je to bilo protiv Španije - zaključio je Vujović.

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve