Valčea i Đer od 14 časova odigraće derbi 3. kola Grupe 2, tim naše reprezentativke Marte Batinović vjeruje da može do iznenađenja.

Pomoć sa tribina - 3.000 navijača, je jedan od glavnih aduta protiv aktuelnog šampiona Evrope.

Ogroman korak igračice Valčee napravile bi pobjedom ili remijem za četvrtfinale. Rumunski tim je u seriji od dvije pobjede, ne manjka mu optimizma, a Đer još uvijek nije u pravom ritmu. Šampion je uzdrman, iako je prošle sedmice prekinuo slabija izdanja pobjedom protiv Budućnosti.

Mađarski tim je siguran četvrtfinalista. Vodi u Grupi 2 sa 11 bodova. Isti učinak ima Brest, koji će sjutra imati lak posao sa Savehofom. Sve osim pobjede bila bi senzacija, a francuska ekipa nema namjeru da ispusti savršen niz u Ligi šampiona.

Turbulentno je u Grupi 1. Sjutra će u derbiju snage odmjeriti vodeći Mec i Esbjerg. Francuski tim je ozbiljno uzdrman, poslije poraz u Rumuniji od Bukurešta, uslijedio je novi u domaćem šampionatu, dok je danski tim neopterećen i gura odlično. Šansu iz ovog meča vidi Rostov. Remi bi rusku ekipu bodovno izjednačio sa ova dva tima, a ako bi u Mađarskoj slavio sa razlikom pet ili više golova preuzeo bi lidersku poziciju.

Danas će u Norveškoj Vajpers ugostiti ekipu za koju nastupaju Itana Grbić i Andrea Klikovac. Bukurešt zna da je u igri četvrtfinale, kockanje u još jednoj utakmici, nakon ubjedljivog poraza od deset golova od FTC-a, ozbiljne probleme bi napravilo ovoj ekipi. Domaćin je u glavnu rundi bez bodova.

 

Danas

Grupa 1

19h - Vajpers - Bukurešt

20h - FTC - Rostov

Grupa 2

14h - Valčea - Đer

19h - Budućnost - Krim

Sjutra

Grupa 1

15h - Mec - Esbjerg

Grupa 2

19h - Brest - Savehof

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve