Katarina Bulatović ulazi u posljednje mjesece bajkovite karijere.

Četiri puta je osvojila Ligu šampiona, bila evropski prvak i olimpijski vicešampion, najbolji strijelac OI u Londonu i EP u Srbiji 2012. godine, najbolji desni bek na planeti dugi niz godina...

U dresu Budućnosti i Crne Gore je ostvarila najviše i za nju nije bilo zvižduka u nedjelju veče u „Morači“, iako je sada adut Đera.

Kada je oficijelni spiker pročitao, „Broj 32, Katarina Bulatović“, ljudi su ustali i ovacijama pozdravili legendu.

I kad bi dala gol za Đer, niko se nije ljutio, već joj je aplaudirao, znajući da posljednji put u „Morači“ u klupskom dresu gleda svoju heroinu.

Dan nakon emotivne noći u Podgorici, Kaća se na Instagramu obratila navijačima.

„Hvala vam za podršku svih ovih godina. Hvala za sve lijepe riječi, za bodrenje, za svako 'Ajde Kaća'! Pamtiću ovaj aplauz i ovu noć kad sam posljednji put igrala pred vama u klupskom dresu. Nisam igrala protiv Budućnosti nego za vas. Vi zaslužujete samo najbolje i na krilima vaše podrške ja sam sinoć to i bila. Igrala sam za vas. Za Moje!❤️”, napisala je Kaća na Instagramu.

https://www.instagram.com/p/B9PJkeJJba9/

Ovo nije njen definitivan oproštaj od „Morače”, jer će od 20. do 22. marta sa Crnom Gorom igrati kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

Ove njene riječi i ljubav koju osjeća prema zemlji u kojoj nije rođena zaslužuju da navijači podrže Kaću i saigračice na putu ka Tokiju.

I da pomognu da legenda ne završi karijeru tamo negdje u maju u Đeru ili Kišvardi, već u glavnom gradu Japana. Možda sa još jednom medaljom za kraj blistave karijere.

 

Pratite nas!