- Nemamo potrebno iskustvo, ali daćemo sve što možemo za ovu utakmicu. Zahvalnost dugujemo iskusnijim igračicama i stručnom štabu na pruženoj podršci. Poklonili su nam pažnju, puno smo radili na treninzima, razgovarali i nadam se da će se to vidjeti na terenu - poručila je juniorka Sara Gugač, koja je sa ,,plavima” doputovala sinoć u Koprivnicu.

Budućnost će sa Podravkom na startu nove Lige šampiona oslabljena, bez 11 provotimki. Mnoge od juniorki istrčaće sjutra na teren.

- Koliko je lako reći da igramo bez pritiska. Nadam se da ćemo uspjeti u namjeri i da će velika pomoć koju dobijamo, dati rezultat. Želja nam je da se opustimo i uživamo.

 U Koprivnicu zbog oporavka od korona virusa njesu otputovale Milena Raičević, Jovanka Radičević, Tatjana Brnović, Ema Ramusović, Katarina Džaferović, Andrijana Popović, Jovana Ilić, Milena Vujisić, Itana Grbić i Nađa Kadović, a na premijeri neće biti Ruskinje Valerije Maslove zbog povrede ramena.

U dresu Budućnosti debitovaće, nakon četvorogodišnje pauze, predsjednica Radmila Petrović.

Trener Dragan Adžić račinaće na juniorke Anastasiju Krivokapić, Gordanu Marsenić, Saru Gugač, Minu Novović, Milicu Anđušić i Saru Senić.

 

 

Pratite nas!