Andrea Lekić, prvotimka Budućnosti, kaže da je njena ekipa mogla da bude zadovoljna izdanjem u Koprivnici protiv Podravke i vjeruje da će u nastavku Lige šampiona mnoge stvari doći na svoje.

- U kakvom smo sastavu nastupili u Koprivnici protiv Podravke i kakve su nas poteškoće pratile tokom priprema, možemo biti zadovoljni. Ponosna sam na tim i na stručni štab kako smo spremili utakmicu. U našoj igri ima još mnogo prostora za napredak, ali, takođe, moramo biti svjesni da je pred nama dug proces, jer kasnimo za rivalima - istakla je Lekić.

Budućnost sjutra dočekuje CSKA u 2. kolu Lige šampiona.

- Dolaze kao izuzetni favoriti. Poznato da duži vremenski period rade zajedno. Kao tim su jaki, što su pokazali sa Đerom.

Kako protiv CSKA?

 - Moramo da se potrudimo da neke naše stvari odigramo još disciplinovanije nego u Koprivnici i iz kolo u kolu rastemo kao ekipa. Prije svega, mislim da naša energija i motivacija moraju da budu na visokom nivou. Svaka utakmica za nas je šansa za napredak. Što se tiče CSKA, vjerujem da će biti jedno od najprijatnijih iznenađenja. Pokazali su do sada izuzetnu igru, a i pogledajte njihov sastav. Jasno je o kakvoj se ekipi i sistemu radi.

Andrea vjeruje u ekipu, u sve bolje rezultate, svjesna koliko će strpljenja biti potrebno za nastavak. Hrabri povratak mnogih igračica na teren koje nijesu bile u sastavu.

- Radujem se povratku svake igračice, sa nestrpljenjem očekujemo bilo koga na terenu, jer nam je svaka pomoć dobro došla.

Odgovorila je reprezentativka Srbije na pitanje oko povratka Jovanke Radičević na teren:

- Znajući kakav je karakter, od prve utakmice biće nam nemjerljivo veliko pojačanje. Izuzetno se tome radujem.

I Barbara Arenhart, Brazilka na golu ,,plavih”, vidjela je dobre stvari u meču sa Podravkom, a očekuje još bolja izdanja u nastavku Lige šampiona. Brazlka je zadovoljna radom i prija joj timska energija.

- Naporno sm, kao i kompletna ekipa, radila u ovom periodu. Osjećala sam se dobro u Koprivnici,  vjerujem da ću biti sve bolja.

O predstojećem meču kaže:

- Neke igračice će se priključiti ekipi i bićemo jače nego u Koprivnici. Vjerujem da možemo da budemo ravnopravne sa CSKA. Čeka nas težak rival, koji iza sebe ima veliki broj mečeva. Vjerujem da smo i mi dobro trenirale da damo maksimum u ovom trenutku.

Utakmica počinje sjutra u 18 časova.

Pratite nas!