Katarina Bulatović, naša rukometna legenda, završila je karijeru, ali je i dalje indirektno u rukometu, kao navijač. Ispratila je i mečeve 3. kola Lige šampiona, a kako je vidjela igru Budućnosti, Đera, Bresta i ostalih timova možete pročitati na našem portalu.

Bulatović će, inače, svake sedmice, kada se kompletira kolo, na našem portalu komentarisati sve mečeve Lige šampiona.

 

Odenze - Budućnost 30:21

Nijesam očekivala onakvu utakmicu, mada je nama najlakše da komentarišemo, a ne znamo ni kako i koliko su djevojke trenirale. Pročitala sam da Andrea Lekić i još neke nijesu trenirale nekoliko dana. Što se negdje vidjelo, Andrea je bila umorna i nije bila onakva kakva zna da bude. Ne bih mogla dalje da komentarišem Maslovu, koja je odigrala prvu utakmicu protiv CSKA srcem, a ni Katarinu Džaferović, ali, nekako igra je generalno bila loša i sve je bilo sporo, a to ne liči na Budućnost. Ne znam šta se desilo sa Alison Pino, ali raduje povratak Tatjane Brnović, sa njom je bilo više prostora za rotaciju. Vidi se da su djevojke bez treninga, zato je teško dati komentar, jer imaju dosta problema. Ali, generalno do početka Evropskog prvenstva ne očekujem neki vrhunski rukomet, jer ovo vrijeme je teško i za psihu, a teško je organizovati treninge. Samo se nadam da za dalje neće biti većih problema, a svjedoci smo da su u 2. kolu tri utakmice odložene. Zato i mislim da se nikome ništa ne može zamjeriti, jedino Đeru koji je imao sve moguće uslove za super igru. Smatram da će rukometašicama Budućnosti značati puno utakmice u Danskoj sa reprezentacijom, a onda vjerujem u njihova bolja izdanja. Sigurna sam da će biti puno bolje u nastavku Lige šampiona.

 

Brest - Đer 25:25

Brest je vodio četiri gola na pet minuta do kraja kada sam kazala da će se derbi završiti neriješenim rezultatom. Zašto? Upravo zato što Brest uglavnom igra u završnicama na takav način sa Đerom. Đer je daleko, ali baš daleko od svoje igre. Imali su fenomenalnu partiju protiv Šiofoka u domaćem prvenstvu i onda onako loše izdanje u Francuskoj. Đer se još uvijek traži, a Brest je pokazao da može, ali mu fali iskustva. Mislim da su posao morali rutinski da odrede, jer su bili bolji u ovoj utakmici. U Đeru je bilo dosta čudnih izmjena. Baš čudno što Duda Amorim nije igrala više, a nije povrijeđena. Ne znam šta je razlog, samo trener to zna.

 

CSKA - Valčea 30:20

Ruski tim ne djeluje kao da je debitant, a i oni su imali problema sa koronom, ali su se super izvukli. Djeluju super, a Valčei je ponovo falilo nekoliko igračica. Vidi se da im puno nedostaje Liščević organizatorka igre. Ali, opet, toliko ubjedljiv poraz me iznenadio. Očekivala sam pobjedu domaćina, ali ubjedjlivu nijesam očekivala. Još jednom su mlađe igračice CSKA pokazale da se od njih može puno očekivati. Ponovo je lijevi bek bila fenomenalna. Iz utakmice u utakmicu pokazuje klasu.

 

Bitigham - Vajprs 29:33

Vajpers je u drugom poluvremenu bio ubjedljiv. Sve djevojke su igrale, a Nora Mork se vratila u prepoznatljivom stilu. Igrala je super i dala je puno golova. Gošće su igrale koliko im je trebalo za pobjedu i nijesam imala utisak da može nešto loše da krene. Ovo je bio rutinski trijumf norveške ekipe.

 

Podravka - Borusija 25:26  

Iznenađenje! Očekivala sam pobjedu Podravke koja je igrala kod kuće. Vjerovala sam da će imati više iskustva od rivala. Borusija je slavila i došla do prvih bodova. Ovaj rezultat je iznenađenje kola, ako ne računamo visok poraz Budućnosti.

Pratite nas!