Budućnost odlučuje o sudbini - ,,plave“ će za dva dana sa FTC-om u Budimpešti odigrati revanš utakmicu osmine finala Lige šampiona. Naše rukometašice bile su uspješnije (22:19) u prvom meču prošle sedmice u ,,Bemax areni“.

- Spremamo se kao za prvi meč u Podgorici, da damo sve od sebe, da ponovimo dobre segmente u našoj igri, naročito u fazi odbrane. Drago mi je što smo ih osjetile na terenu, već znamo koliko mogu da pruže i što možemo da očekujemo. Nadam se da nećemo posustati na našem putu i da ćemo pružiti dobro izdanje, bez obzira na to što igramo u gostima i što smo umorne poslije prvog međusobnog duela. Uvijek gledamo naprijed, ako odbrana bude na visokom nivou, možemo da se nadamo pobjedi - kazala je kapitenka Majda Mehmedović.

FTC je uspješniji u međusobnim duelima, slavio je šest puta, uz pet pobjeda Budućnosti i jedan neriješen ishod.

- Posnosna sam na ekipu i rezultat koji smo ostvarile u prvom meču. Spremne smo za veliku borbu i u Budimpešti, odbrana je naravno naš glavni adut, ako bude na zadovoljavajućem nivou, rezultat sigurno neće izostati. FTC je jak protivnik, veliki izazov za nas, ali daćemo sve od sebe da rezultat bude u našu korist. Ne volim da prognoziram i pričam unaprijed, dodatni motiv je to što bi plasmanom u četvrtfinale dobili priliku da igramo protiv Đera, ali idemo korak po korak da se nadamo pobjedi - istakla je Ema Ramusović.