Lovćen je spreman da sjutra u derbiju odgovori obavezama. Filip Krivokapić priželjkuje izdanje kao u Pljevljima iz prvog dijela sezone, snažnu odbranu, lake golove i pobjedu.

Poštuje rivala, svjestan je koliko je Rudar napredovao, a i trijumfom nad Budvom pokazao da je ozbiljan protivnik.

- Recept za derbi je kao što je bio u prvom dijelu sezone. Kontre, polukontre, jaka odbrana…Uz takvu igru nadam se da ćemo se zajedno radovati sa navijačima. Ovom prilikom pozivam navijače, vjerujem da smo zaslužili pune tribine zbog svega što smo pokazali u sezoni - kazao je Krivokapić.

Derbi Lovćenu znači sve, bodovima bi praktično stekao poziciju koja bi mu donijela veliku šansu da osvoji titulu. Važnost utakmice, smatra prvotimac ekipe sa Cetinja, ne stvara pritisak.

- Dovoljno smo iskusni. I imamo potrebnu mirnoću  za neizvjesne završnice. Spremali smo se temeljno za Rudar. Bavili se analizom, treninzi su bili posvećeni sjutrašnjem meču.

Vidi Krivokapić još prostora za napredak u igri svoje ekipe.

- Ima prostora za napredak, dobro je bilo što smo izašli u Evropu. Dobro je što je prvenstvo uzbudljivo jer se tri ekipe bore za titulu.

Smatra da Lovćen zaslužuje da igra evropske utakmice.

- Crna Gora zaslužuje da ima predstavnika u nekom evro takmičenju. Barem jedan klub da nastupa u SEHA ligi…

Za kraj je ponovo pozvao navijače.

- Čeka nas derbi koji može puno toga da odluči. Svjesni smo da nam treba pomoć, a mislim da smo zaslužili pune tribine. Cetinje je poznato po rukometu i navijačima.

 

Foto: privatna arhiva

 

Pratite nas!