Zajednički rad sa Krimom je pun pogodak. Kvalitetna ekipa je bila potrebna rukometašicama Budućnosti za ovu fazu priprema, a i Bojana Popović je zadovoljna kako teče rad za početak Lige šampiona.

- Imamo idealnu ekipu ispred sebe i činjenica je da nam pripreme sa Krimom uvijek prijaju. Radimo na nekim stvarima, ponavljamo detalje što može samo da nam pomogne za ono što nas čeka. Treninzi su vrhunski, a sjutra ćemo odigrati trening utakmicu. Naravno, treninzi su nam od veće koristi - kazala je Popović.

Popović nije u najjačem sastavu sa ekipom stigla u Ljubljanu. Nedostaju golmanka Antigre i Džaferović. Neke djevojke su tek izašle iz pauza, a Maslova zbog sitnih problema je van stroja.

- Šteta što nećemo kompletni odraditi utakmicu, ali u principu djevojke sjajno rade, vidi se dobra energija između njih iako se ne znaju. Bolji je osjećaj, a i sama komunikacija od starta je bila dobra. Sve su sebe na pravi način dale.

Šta Budućnost očekuje od sjutrašnje utakmice?

- Prije svega, bitno je da smo zdravi, a kroz ovu utakmicu probaćemo da vježbamo još neke stvari. Vidjećemo gdje smo i šta treba i na čemu da radimo. Krim je odličan rival i probaćemo da mu pružimo jak otpor.

,,Plave” će prvi meč u Ligi šampiona odigrati 11. septembra u gostima sa Podravkom.

- Cilj je da se u kontinuitetu radi, da podižemo  formu i od starta budemo spremni. Bitan nam je sami početak i mečevi sa Podravkom i Borusijom.

Pratite nas!