- Hvala Rapidu, koji nam je dao šansu da se borimo 60 minuta na visokom nivou. Pritiskao nas je cijelu utakmicu, ponosna sam kako su moje devojke igrale. Nijesmo pobijedile, ali za nas se ne radi samo o ovom bodu, već o tome kako se one bore do kraja, kako radimo kao tim.

Oba tima su dosta griješila u odbrani, imali smo veliki problem protiv Alisije Fernandes, ona je odradila skoro sav posao u napadu za Rapid. Naše djevojke u sredini odbrane su jako mlade, sve što sam im rekla već znaju, ali im je ponekad teško, jer nemaju toliko iskustva. Propustile smo i dosta zicera, ali na kraju smo srećne, jer smo u posljednjim sekundama osvojile bod – kazala je Popović nakon remija ,,plavih" sa ekipom iz Bukurešta u 5. kolu LŠ.

Milena Raičević koja je bila najefikasnija sa 12 golova istakla je da je ponosna na svoj tim.

- Čestitam Rapidu na dobroj igri, mislim da je ovo bila odlična utakmica oba tima. Ponosan sam na svoj tim, jer smo se borile svih 60 minuta. Imali smo sjajnu Armel na golu, zaustavljale je šuteve tokom cijele utakmice. Malo smo izgubile igru u poslednjih nekoliko minuta, ali bod je za nas u ovom trenutku zaista veliki – kazala je Raičević.

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve