Zvanično je: Jelena Despotović potpisala je danas dvogodišnji ugovor sa Đerom - naša reprezentativka na kraju sezone napustiće Debrecin i priključiće se najboljoj rukometnoj ekipi na svijetu.

Transfer snova obećava puno za ,,lavicu” koja je bila i strpljiva i radila na sebi kako bi došla do cilja.

- Ovo je samo dokaz da se rad i trud isplatio. Možda kasnim u smislu što sa 26 godina idem u Đer, a dugo godina nisam igrala Ligu šampiona. A možda i ne kasnim jer smatram da sam spremna čim sam dobila šansu. Znači da vrijedim i da treba da budem tu gdje ću biti.

Na stolu su bile i još neke ponude:

- Iskreno, kada je stigao poziv od Đera nijesam puno razmišljala. Znala sam da je to mjesto gdje želim da idem.

Đer ima najveće ambicije, cilj je uvijek osvajanje.

- Iskreno, jedva čekam da vidim kako funkcioniše ova mašinerija. U ovom trenutku se ne plašim, nemam pritisak da moram da sve preuzmem na sebe. Đer na svakoj poziciji ima od dva do tri vrhunska igrača sa svojim ulogama. Što su djevojke bolje sigurno ću i ja biti bolja i jedva čekam da vidim kako će sve to da izgleda i koliko ću sebe moći da nadogradim.

Naša reprezentativka počela je karijeru u ŽRK Budućnost. Ino angažman počela je u Mađarskoj, dobro se osjećala u Debrecinu, a uz to sazrijevala je i na reprezentativnom planu. Sjajne partije za nacionalni tim i sposobnost da jednako dobro igra sve tri bekovske pozicije, uz to je i u odbrani sve zapaženija, preporučili su je velikanu.

Pratite nas!