U Podgorici i Golubovcima je u subotu i nedjelju održan „Montenegro Handball Cup”, na kojem su pehare osvojile ekipe koje dominiraju u domaćim takmičenjima.

U konkurenciji pionirki (2008. godište i mlađe), pehar je prigrabila Trebjesa, ispred Metalca i Medicinara iz Srbije.

Za najbolju golmanku je izabrana Maša Dubljević iz Trebjese, najbolja igračica je Bojana Obradović iz Medicinara, a prvi strijelac Mia Jekić iz Metalca.

Kod kadetkinja (2006/2007. godište) 1. mjesto je osvojila Budućnost Bemax, ispred Zete i Levalee. Najbolja igračica je Maja Ceklić (Zeta), golmanka Vanja Živković (Levalea), a strijelac: Elena Mitrović (Budućnost Bemax).

Kod dječaka istog godišta najbolji je bio Mornar 7, ispred Lovćena i Bijeljine. Dvije individualne nagrade su otišle Baranima - najbolji igrač je Petar Kovačević, strijelac Dražen Peruničić, a najbolji golman je David Ostojić iz Bijeljine.

U dvije godine mlađoj konkurenciji trofej je pripao Lovćenu, ispred Mornara 7 i Partizana. Opet su dvije nagrade otišle u Bar - golmanu Vuku Rakočeviću i desnom beku Danilu Gutiću, koji je bio najbolji strijelac, dok je najbolji igrač Ognjen Pejaković iz Lovćena.