Rukometašice Rudara dok su imale snage i koncentracije do početka drugog poluvremena bile su bolje od favorita, a onda su stale. Počele su da prave tehničke greške, promašuju iz dobrih situacija i popustile su u odbrani, što su rukometašice Kumanove kaznile i slavile 25:22 na trećem turniru Regionalne lige.

 

Izabranice Gabrijele Markoč bile su sjajne do uvodnih minuta drugog dijela meča, vodile su do dva gola razlike, ali i propustile seriju napada i izglednih šansi da dođu do ubjedljivije razlike. Sve su to gošće iz Makedonije izdržale i od 36. minuta krenule u seriju koja im je u 54. minutu donijela višak od šest golova (25:19).

Mladim djevojkama iz Rudara ne može se ništa zamjeriti, jer su, zaključno sa današnjom utakmicom, odigrale od petka ukupno tri.

U petak su odigrale neriiješeno (22:22) sa gošćama iz Grude, a juče, u kombinovanom sastavu, salavile su protiv Jedinstva u Bijelom Polju u osmini finala domaćeg Kupa.

Danas je raspoložena za golove bila Anastasija Krivokapić (9 golova, četiri sa sedam metara), Sara Gugač postigla je pet, gol manje Mina Novović, Gordana Marseničć upisala se dva putam a po gol su postigle Milica Andžušić i Sara Senić.

  

 

 

Pratite nas!