U Crnoj Gori su svi kampovi ili odloženi ili otkazani, ali su se najtalentovaniji crnogorski rukometaši, po tradiciji, okupili na Ivanovim Koritima.

Druga smjena, koje je prethodno odgođena, počela je 15. i trajaće do 24. avgusta.

U odmaralištu ispod vrha Lovćena trenira 45 polaznika iz dvije selekcije - 2004/2005. i 2006/2007. godišta, sa kojima rade sportski direktor muških reprezentacija Draško Mrvaljević, kao i Aleksandar Roganović, Nikola Jablan i Marko Martinović.

- Uslovi za rad su izvanredni, nadamo se da će nas i vrijeme poslužiti. Shodno situaciji u kojoj se nalazimo, u nacionalnim parkovima je koliko-toliko dozvoljeno kretanje i normalno ponašanje, a funkcionišemo u skladu sa propisima NKT-a. Nadamo se da će tako ostati, da će sva djeca biti zdrava, da se neće pojaviti negativne stvari - rekao je Mrvaljević.

Mladi „lavovi” se pripremaju za nastupe iduće godine u evropskim takmičenjima.

- Godište 2004/2005. trebalo bi, uz malo sreće, da nastupa u A diviziji, kao i na planiranim turnirima i akcijama koje su zakazane za 2021. godinu. Nadam se da ćemo što prije moći da izađemo na internacionalnu scenu, kako bi ovi momci mogli da se pripremaju na pravi način.

Mrvaljević se zahvalio ljudima iz odmarališta „Lovćen-Bečići”.

- Zahvalio bih se ljudima iz odmarališta Lovćen, koji su nam u svakom mogućem slučaju izašli u susret i omogućili nam odlične uslove za rad. Nadam se da ćemo ovih 10 dana iskoristiti na najbolji mogući način.

Pratite nas!