Crnogorska reprezentativka Dijana Ujkić po završetku sezone napustiće Maguru Ćisnadije. Ona je nedavno potpisala ugovor sa trenutno četvrtom ekipom rumunskog šampionata - Glorijom Buzau!

Naša rukometašica u prvom ino angažmanu imala je velikih problema oko minutaže. Dobijala je priliku vrlo malo, ali u novom klubu stvari će se promijeniti.

Buzau se bori za Evropu, a čelnici kluba bili su uporni da angažuju našu reprezentativku. Dijana vjeruje da će i Bobana Klikovac, još jedna ,,lavica”,  za koju ovaj klub pokazuje interesovanje, doći u grad koji je na oko 150 kilometara od Bukurešta.       

- Srećna sam što sam potpisala za klub koji će, vjerovatno, od naredne sezone igrati EHF kup. Radujem se novom ambijentu i sigurna sam većoj minutaži. Klub je još prople godine želio da me angažuje - kazala je Ujkić.

Naša reprezetativka je stigla kući.

- Odmaram, ali i ne zaboravljam na obaveze. Čekamo svi da ovo stane. Jednako je svima teško, ali moramo pokazati maksimalnu ozbiljnost i pridržavati se svega onoga što nam preporučuju. Život je na prvom mjestu - jasna je Ujkić.     

  

 

 

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve