Rukometni savez Crne Gore (RSCG) i kompanija „SBbet” zaključili su ugovor o sponzorstvu.

Ugovor su potpisali predsjednik RSCG Petar Kapisoda i predstavnik kompanije „SBBet” Igor Mujović.

Ugovor koji će važiti do 31. decembra naredne godine je potpisan u prostorijama Rukometnog saveza Crne Gore, a Kapisoda je tom prilikom, uručio Mujoviću i dres reprezentacije Crne Gore.

Predstavnici ugovornih strana iznijeli su očekivanje da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo i da će doprinijeti dobrim rezultatima, prvenstveno reprezentativnih selekcija na međunarodnoj sceni, te razvoju rukometa u svim centrima naše države.

Kapisoda je istakao da je za Savez zadovoljstvo da potpiše sponzorski ugovor sa kompanijom koja spada u red najuspješnijih u djelatnosti kojom se bavi.

- „SBBet” je prepoznat u našoj državi, a potpisivanje ovog ugovora potvrda je da se ne radi samo o uspješnoj, nego i društveno odgovornoj kompaniji. Koristim stoga priliku da se zahvalim kompaniji „SBbet” što je prepoznala naš savez kao partnera sa kojim može da ostvari svoje poslovne ciljeve i vjerujem, na pravi način, se predstavi kako u okvirima naše države, tako i van njenih granica.

- Uskoro nas očekuje najznačajnije takmičenje u ovoj godini - Svjetsko prvenstvo za rukometašice, a već na početku naredne i Evropsko prvenstvo za rukometaše. To su i prva takmičenja na kojima ćemo nastupiti sa logom našeg novog sponzora na dresovima reprezentativki i reprezentativaca i vjerujem da će to biti samo najava uspješne saradnje na domaćem i međunarodnom planu.

- Suvišno je govoriti koliko je podrška sponzora i partnera značajna da bi se ostvarili svi ciljevi koje imamo do kraja ove, i u narednoj godini, pa vjerujem da će i druge uspješne kompanije, po ugledu na „SBbet”, pružiti podršku našim naporima da zadržimo crnogorski rukomet u samom vrhu evropske i svjetske scene - kazao je Kapisoda.

Predstavnik „SBbet”-a Igor Mujović kazao je da je za tu kompaniju zadovoljstvo da podrži razvoj crnogorskog sporta, te da je velika čast udružiti se sa Rukometnim savezom Crne Gore.

- Prepoznali smo kvalitet rada, kao i posvećenost pravilnom razvoju selekcija svih uzrasta, o čemu dovoljno govori broj osvojenih trofeja naših sjajnih rukometaša i rukometašica. Od danas krećemo zajedno u nove pobjede i mi iz „SBbet”-a ćemo se potruditi da damo maksimalnu podršku Rukometnom savezu.

- Posebno smo zahvalni predsjedniku Saveza Petru Kapisodi što nas je primio u ovu veliku i uspješnu porodicu i vjerujemo da ćemo se u narednom periodu zajedno radovati uspjesima naših rukometnih reprezentativnih selekcija na predstojećim takmičenjima - kazao je Mujović.

Pratite nas!