Sanja Premović 11. marta vratila se iz Slovačke kući, a danas je zvanično dobila informaciju da je rukometna sezona u ovoj zemlji završena. Naša reprezentativka početkom marta potpisla je ugovor sa Juventom iz Mihalovca, uspjela je da debituje prije nego što je stigla u Podgoricu.

- Bog je tako namjestio, tek što sam stigla kući sestra se porodila. Kod kuće sam, ovdje mi je najbolje. Svakodnevno idem kod sestre, treniram, bolje da sam ovdje, nego da sam daleko. Održavam formu, a vrijeme kvalitetno prolazi. Zahvalna sam što sam sa porodicom - kazala je bivša rukometašica Budućnosti koja je od decembra bila u Mađarskoj, gdje je nastupala za Kišvardu, a onda prešla u Slovačku.

Desni bek našeg nacionalnog tima od naredne sezone igraće za Brailu, društvo u rumunskom klubu praviće joj još jedna ,,lavica” - Ljubica Nenezić.

- Liga će mi sigurno prijati. Mislim da će i ekipi za mene biti odlična. Trener je iz Hrvatske, čula sam sve najbolje stvari o njemu, a dobila sam informaciju da su u klubu uslovi odlični, kao i atmosfera. Još bolja stvar je što ću od naredne sezone u istom klubu biti sa Ljubicom, koja je za mene kao sestra. Zato se nijesam puno mislila kada sam dobila ponudu iz Braile. Mnogo znači što će i Ljubica biti tamo.

 Sanja je za malo završila u Ladu.

- Bila sam u Rusiji, na kraju nijesam prihvatila ugovor od naredne sezone, nakon čega sam razmišljala da li sam pogriješila. Ali, sedmicu kasnije pozvali su me ljudi iz Rumunije i čini mi se da sam napravila pravi potez. Iza mene je težak period, iscpljena sam bila od januara i februara, bilo je nervoze i stresa. Onda sam odbila Ladu, stigla u Slovačku, gdje sam za novi klub odigrala utakmicu... Ali, na kraju, stigao je poziv od Braile i sada je mnogo bolje. Teško je planirati. Ne znamo šta nas sjutra čeka.

Sanji polazi od ruke da odradi veliki dio stvari od plana i programa za rad kod kuće.

- Pratim program Budućnosti, sve što one rade, radim i ja.

Vrlo je obazriva kada napušta stan.

- O svemu vodim računa. Idem samo do sestre, prodavnice i apoteke. Sa najbližim društvom se ne gledam. Ubijeđena sam da će se sve ovo smiriti i da ćemo brzo nastaviti sa normalnim životom.

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve