Završena su dva meča 7. kola Prve lige rukometašica, Budućnost II je kod kuće bila bolja od Trebjese 24:21, dok je Levalea 2010 savladala Nikšić 30:25.

U Podgorici je bilo uzbudljivo, a duel su obilježile golmanke Milena Vujisić iz redova ,,plavih” sa devet odbrana (ušla nakon prvog poluvremena) i Danica Pandurović sa 11 koja je proglašena za najbolju igračicu meča.

Domaće rukometašice bolje su ušle u meč, ali nakon 5:2 su stale i dozvolile rivalkama iz Nikšića da od 9. do 23. minuta dođu do prednosti od 9:5! Do odmora ,,plave” su smanjile minus na gol (9:10). Nakon pauze domaće su se konsolidovale i na 20 minuta do kraja vodile su 14:11. Uspjele su gošće na jedanest minuta do kraja da se približe na gol, ali domaće nijesu dozvolile iznenađenje.

Najefikasnija u gostujućem timu bila je Sara Blečić sa 8 golova, a u domaćem Anastasija Marsenić sa 5.

U gradskom derbiju danas u Nikšiću lider Levalea 2010 pobijedila je Nikšić pet golova razlike. Nataša Ćorović postigla je 6 golova, Katarina Šutović 5, a u domaćoj ekipi odskočile su Nikolina Pejović sa 8, a Danila Radonjić sa 7 golova. Vanja Kovačević odbranila je 12 šuteva.