Jelena Vukčević je u martu operisala koljeno, oporavak je očekivano bio dug, ali je mlada rukometašica Rudara bila uporna, strpljiva i dočekala da obilježi 9. kolo najjače crnogorske lige.

Bila je izuzetno raspoložena u trijumfu svoje ekipe protiv Feniksa. Zaslužila je nagradu za najbolju igračicu utakmice i kola. Mlada rukometašica zadovoljna je kako je protekao jesenji dio sezone,

- Bilo je dosta oscilacija, jer nijesmo imale dovoljan broj igračica na raspolaganju. Ali, trudile smo se da svaku utakmicu odradimo na najbolji način. Drago mi je što sam se vratila i što mogu da dam veći doprinos. Mislim da smo dobro završile ovaj dio sezone, naravno analiziraćemo sve i potrudićemo se da budemo bolje u nastavku prvenstva.

Rudar je nastupao u Evropi, ispao je od iskusnijeg rivala u Čelendž kupu.

- Veliko iskustvo. U prvoj utakmici sve smo imale veliku energiju i izborile remi, a kasnije je umor uticao na tempo i konačan rezultat. Mislim da su nam te utakmice puno značile zbog daljeg napretka, a igrale smo protiv jačih i starijih igračica.

Jedva je dočekala da se vrati na teren.

- U početku sam šutirala sedmerce, a onda sam se oslobodila. Bez straha igram, radila sam naporno i baš se super osjećam, kao da se ništa nije desilo. Zaboravila sam na sve. Nakon toliko vremena ponovo igram i radim ono što najviše volim. Srećna sam što sam konačno ponovo sa ekipom, što sam ponovo osjetila žar, duel igru, značaj golova i emociju. Rukomet mi mnogo znači.

Vjeruje da će njena ekipa pokazati bolje partije u nastavku prvenstva.

- U pauzi ćemo puno raditi, ispravljati greške, sa trenerom se stalno konsultujemo, redovno analiziramo utakmice i očekujem dobru igru, želju i energiju - kazala je mlada rukometašica.

Pratite nas!