Nađa Micevski sa 102 gola najefikasnija je rukometašica SBbet Druge lige.

Mlada prvotimka Zete (16 godina) preskočila je brojku od 10 golova u prošlom, 12. kolu, kada je u porazu od Ulcinja dala šest golova. Izuzetno je i efikasna (8,5 golova po meču) i visoko se kotira u statističkim kolonama (šut 162-102 - 63%).

Ovo je timska igra i mogu da zahvalim mojim saigračicama i trenerima. Želim sa ekipom da dođem do što boljih rezultata i da napredujem. Svaka igračica iz moje ekipe želi da od sezone izvuče maksimum. Nadam se samo da će sva ova situacija da se smiri i da ćemo nesmetano obavljati obaveze. Virus je uticao i na to da su tribine prazne, što umanjuje draž, ali se borimo - kazala je mlada rukometašica.

Nađa je i neko vrijeme vukla povredu, ali nije odustajala.

- Samim tim sam i zadovoljnija. Naravno, znam da uvijek može bolje i nadam se da ću maksimalnim radom otvoriti neka velika vrata. Rad i trud se uvijek isplati.

Od ove sezone je nastupala za Feniks. Osjetila je kako je igrati na većem nivou.

- Prva liga je mnogo jača, vidi se kvalitet. Sve je drugačije i mnogo mi znače te utakmice.  

Nađa je uvijek pored TV-a kada igra Budućnost i reprezentacija. Kaže da nestrpljivo iščekuje start kvalifikacionog olimpijskog turnira.

- Srećna sam bila kada je Budućnost prošla u osam najboljih u Ligi šampiona. Vjerujem da će i naša reprezentacija izboriti plasman na Igre.

Pratite nas!