Počelo je očajno - u napadu nije bilo nikakvog rješenja za zid Đera, koji je prvi gol postigao u 5. minutu, a onda ih iz kontri ređao kao na traci i u 13. minutu vodio čak 9:1!

Deset minuta kasnije je bilo 13:4, a Ema Ramusović je završila meč zbog posjekotine ispod oka nakon nenamjernog udarca Estej Nze Minko.

Prijetila je katastrofa, ali od nje nije bilo ništa, jer su rukometašice Budućnosti pokazale ponos, u nastavku igrale odlično i u odgođenom meču 6. kola izgubile prihvatljivih 26:21,

Izostanak Bojane Popović sa klupe, kao i otpadanje Ramusović, kao da su uticale da tim koji su vodile debitantkinje Suzana Lazović i Milena Raičević pokaže da može da igra sa ekipom koja je u Ligi šampiona posljednji put izgubila prije tri godine i tri dana.

Na krilima fenomenalne Barbare Arenhart, koja je odbranila 17 šuteva i sedmerac, "plave" su zablistale u finišu prvog i početkom 2. poluvremena, pa su u 39. minutu prišle na svega tri gola zaostatka (12:15).

Više se nije moglo, jer je znatno veći izbor igračica Gabora Danjija uticao da Đer rutinski prelomi meč.

Za utjehu je što je Nađa Kadović u odbrani kao prednja u zoni 5:1 i golom iz kontre dokazala da je velika nada crnogorskog rukometa, da je i Andrijana Popović imala blistave trenutke u defanzivi, a Katarina Džaferović iz meča u meč pokazuje kakav je biser...

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve