Kompletirano je 19. kolo najjače ženske crnogorske lige - Levalea 2010 bila je bolja u Podgorici od Feniksa 27:21 i zadržala savršen skor bez poraza.

Nikšićanke je do trijumfa vodila Nataša Ćorović sa pet golova, Jelena Kuzman dala je gol manje, Lucija Đukić, Božidarka Delibašić, Nataša Vuković postigle su po tri, Žana Bulatović i Elena Tomić po dva, a Sanja Đikanović, Teodora Kovačević, Marija Bigović, Snežana Ćorović i Ivona Mandić po gol.

Teodora Marković odbranila je 19 šuteva domaćim rukometašicama.

Kod Feniksa sa sedam golova najefikasnija je bila Suzana Zečević, pet je dala Tamara Džarić, gol manje Jovana Garčević...

Ranije su Tivćanke bile uspješnije od Nikšića (28:25) i sačuvale prvoligaški status, što je bio cilj kada su prošle godine stigle u elitu. Bojana Ćuzović dala je devet golova, a Radović i Mulić šutiralale su 8-8... Katarina Bandović upisala je 16 odbrana.

Kod gošći Ksenija Sekulić završila je meč sa osam golova, sadam je postigla Marija Terzić, a Vanja Kovačević imala je 12 odbrana.

Budućnost II je u Nikšiću bila bolja od Trebjese - 30:22, Mina Novović postigla je sedam golova, gol manje Katarina Džaferović, Mela Mehmedović i Anastasija Marsenić dale su po četiri...

U domaćoj ekipi Dajana Miljanić osam puta je bila precizna, Sara Burić brojala je do četiri...

 

Pratite nas!

Najčitanije

  • Nedjeljno

  • Mjesečno

  • Sve