Rukometašice Mornara 7 sjutra će odigrati dvije turnirske utakmice u BiH sa Slogom i Borcem, a na istom turniru pionirke 2006. godište i mlađe sastaće se sa vršnjakinjama iz Sloge.

Dobra provjera pred početak najjače crnogorske lige.

- Počeli smo pripreme 20. avgusta, do starta lige imaćemo još sjutra dvije provjere, a i naše mlađe djevojke odigraće jednu utakmicu. Sa dvije smo ekipe, jedna je kombinovana jer je u prvom timu sedam, osam igračica 2006. godište - kazao je trener Dragan Gvozdenović.

Baranke od sezone očekuju puno - da se pokažu u najboljem sjaju, te da sačuvaju status.

- Očekujemo veliku borbu, svi su se pojačali, a naš imperativ je da sačuvamo status. Mislim da će ovogodišnja sezona biti ravnopravna. Mi smo novi, najmlađa ekipa po stažu, a sa godinama smo među najmlađim članovima. Ako nam se pruži šansa za nešto više, da se primaknemo gornjem dijelu, probaćemo i to da iskoristimo.

Mornar 7 je sačuvao prošlogodišnji sastav. I pojačao se.

- Vratila se Hana Hot, bila prije dvije godine kod nas, a onda je stala zbog obaveza, pa se sad aktivirala. Ušla je u trenažni proces, smatramo je kao pojačaje. I Mia Piperović iz Zete (2006. gdište) je došla, kao Mela Mehmedović. Niko nije otišao, što je dobro, a što je možda i prednost.

 

 

Pratite nas!