Levalea 2010 je u dobroj seriji, nikšićka ekipa je danas u Baru, u posljednjem meču 5. kola SBbet najjače crnogorske lige, slavila protiv Mornara 7 - 31:30.

Zanimljivo je bilo u Baru, domaće - debitantkinje u Prvoj ligi, pružile su odličan otpor favoritu, koji je na manje od pet minuta prije kraja vodio tri gola, a Baranke su u 57. smanjile prednost na gol (29:28). U samom finišu domaće su ponovo bile blizu da preokrenu, ali Jelena Kuzman je sedmim golom otklonila dilemu na 1.46 do kraja utakmice.

U pobjedničkoj ekipi Žana Bulatović bila je stoprocentna 9-9, a u domaćem timu golgeterski su odskočile Anita Muratović sa devet (sedmerci 4-4), Mela Mehmedović sa šest (jedan promašaj), Nina Đokić dala je pet golova...

U ranije odigranim mečevima 5. kola Rudar je bio bolji od Nikšića (36:28). Tijana Lutovac i Maša Kuzmanović šutirale su pet od pet, sa istim brojem golova završile su meč Anđela Milošević - jedan promašaj i Mia Ražnatović - tri promašaja. Andrea Škerović imala je 13 odbrana.

Po sedam golova za gošće postigle su Nina Ramusović i Ksenija Sekulić.

Do druge pobjede stigao je debitant Ulcinj. Domaće su savladale Trebjesu 28:15, a Martina Mirotić je ostvarila 17 odbrana. Najefikasnije je bila Aleksandra Nišavić sa šest golova. U gostujućem timu po četiri gola postigle su Maša Varajić i Anja Drašković.

Zeta je na krilima Nađe Micevske savladala Tivat 37:27. Micevska je pogodila 13 puta, Maja Ceklić osam, a Nevena Petrović odbranila je 11 šuteva. Kod Tivćanki po sedam golova dale su Tijana Vukčević i Bojana Ćuzović.

Pratite nas!