Rukometašice Rudara, kolo prije kraja najjače crnogorske lige, osigurale su prvo mjesto i finale protiv Budućnost Bemaxa. Bez obzira na ishod posljednjeg okršaja sa Zetom igračice Maje Savić imaju dva boda više od Levalee 2010 i bolji međusobni skor.  

Filijala ,,plavih” u pretposljednjem kolu slavila je protiv Nikšića 32:30, uz devet golova Jelena Vukčević. Raspoložene sa šest golova bile su Lana Pavićević i Nikoleta Radmanović.

Kod gošći, koje su na 24 sekunde prije kraja meča prišle na minus od gola, najraspoloženija bila je Jovana Bulatović sa 10 golova, tri manje postigla je Marija Terzić, a šest Nina Ramusović.

Lake bodove upisale su rukometašice Levalee protiv Ulcinja (28:19) uz odličan timski učinak. Snežana Ćorović i Božidarka Delibašić dale su po pet golova, a Žana Bulatović i Sara Burić šutirale su 4-4.

U poraženom timu Ana Radović postigla je osam golova.

Mornar 7 i Zeta podijelili su bodove (27:27), a domaćem timu remi je donijela Anita Muratović (najefikasnija sa sedam golova) u finišu meča.  Kod gošći istakla se Tamara Džarić sad devet golova.

Danic Pandurević sa 16 odbrana vodila je Tivćanke do gostujućeg trijumfa (30:20) protiv Trebjese. Anja Drašković sa 10 golova odskočila je u domaćem timu, a sa istim brojem golova završila je meč Kristina Arsenijević.

 

Pratite nas!